3B Exclusief

Exclusieve auto kopen bij 3B Exclusief

Bij de aanschaf van een exclusieve en luxe auto gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. U wilt zeker weten dat u maximaal plezier haalt uit uw nieuwe aanwinst. 3B Exclusief helpt u daarbij. Wij zijn een betrouwbare partner, gespecialiseerd in de verkoop van luxe auto’s. Een luxe auto kopen bij 3B Exclusief betekent dan ook dat u kunt rekenen op topkwaliteit in producten en een uitstekende service. Innovatie, perfectie en klasse spelen een belangrijke rol binnen onze onderneming. We zorgen ervoor dat de auto’s in onze voorraad aan die eisen voldoen, maar houden onszelf – bijvoorbeeld in onze dienstverlening – uiteraard aan dezelfde standaarden.

Wilt u een luxe auto kopen? Bekijk dan direct onze voorraad. Is uw droommodel niet op voorraad? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan dan op zoek naar een auto die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen.

Uw verzekering en financiering

Uw exclusieve auto vinden is één, maar bij de aanschaf zelf komt meer kijken. Zo moet uw nieuwe auto wellicht verzekerd of gefinancierd worden. Bij 3B Exclusief begrijpen we dat als geen ander en we helpen u daar graag mee verder.

Door onze jarenlange ervaring mogen wij met recht specialist genoemd worden op het gebied van de juiste financieringsmogelijkheden en uiteraard kennen wij de weg naar de assuradeur om uw auto tegen de scherpste tarieven te laten verzekeren.

Wij praten u graag vrijblijvend bij over de mogelijkheden en stellen desgewenst het voor u ideale ‘maatpak’ zodat u zorgeloos van uw nieuwe aanwinst kunt genieten. Neem contact met ons op.

3B Exclusief

Robert Jan Bak

Contactpersoon: Robert Jan Bak

Haltewachter 18-20
3034 KE Rotterdam
Tel. : (0031) 010-2602015
E Mail : verkoop@3Bexclusief.nl
Website : www.3bexclusief.nl

Reacties zijn gesloten.