Baljon Makelaars

Shirtsponsor selectie voetbal

Welkom bij Baljon.
Welkom bij de makelaar van Rotterdams meest interessante huizen. Sinds 1972 geven wij leiding aan een kantoor dat verwachtingen overtreft en blijft voldoen aan een steeds dynamisch wordende woonmarkt. Dit doen wij met hoogwaardige, persoonlijk service, kunde, integriteit en een absolute waardering voor vastgoed.

Makelen; een voorrecht
Wij zien het als een voorrecht om achter de gesloten deuren van de mooiste leefruimtes te mogen komen en mensen te helpen met het vormgeven van een doordacht en op maat gesneden aankoop- of verkoopplan. Iedere opdrachtgever en ieder huis heeft een eigen verhaal.

Inzetten op een optimale verkoopwaarde
Dankzij onze ervaring, bezetting en ons netwerk in Rotterdam zien wij niks over het hoofd. Of het nu gaat om een urban appartement of een vrijstaande villa aan de plassen, ieder verkoopplan is verschillend. Wij zien het als onze taak om iedere keer de juiste meerwaarde te belichten en u te voorzien van realistisch en goed afgewogen advies. Een optimale toegevoegde waarde is hiervan het resultaat.

Bewezen toonaangevend
Volgens de NVM bekleedt Baljon sinds haar oprichting in 1972 een toppositie binnen de Rotterdamse vastgoedmarkt. Ons kantoor is toonaangevend in transactieprijs, omloopsnelheid en klanttevredenheid.

Straatweg 233
3054 AH Rotterdam
010-422 3000
info@baljonmakelaars.nl
www.baljonmakelaars.nl

Reacties zijn gesloten.