Bestuur


dennis@nieuwholland.nl
06 51 62 57 77

Dennis van den Broek

Dennis is al sinds zijn jeugd lid van V.O.C. Op dit moment nog actief in de Heerendivisie, op zondag en in het Veteranencricket. Met een sterke commissie om zich heen is de voorzittersrol een relatief gemakkelijke en hele leuke functie die hij al sinds 2008 bekleed. Dennis verzorgt meestal de inleidingen als spreekstalmeester op onze bijeenkomsten waarbij het lachen een vast ingrediënt is.

hans@joko.nl
06 39 83 67 88

Hans van der Kooij

Al meer dan 50 jaar lid van de vereniging is Hans op dit moment niet meer actief op de velden maar is dat vele jaren geweest met voetbal en cricket beiden op het hoogste niveau. U vindt zijn foto her en der in het clubhuis. Met weliswaar een iets ander kapsel. Zijn volwassen kinderen zijn nog actief en die volgt hij actief. Hans is al meerdere jaren betrokken bij de businessclub in het bestuur, maar ook als sponsor met zijn bedrijf JOKO fruit. Hans heeft in Frank Vijg een belangrijk contact om gastsprekers te bereiken. Hij is tevens het contact met de financiële administratie van de vereniging.

ingrid@lawet.nl
06 22 37 02 79

Ingrid Roeling

Haar zoon voetbalt op VOC en ze is actief geweest bij zijn elftal. Ingrid pakt alles aan wat tussen wal en schip dreigt te vallen en haalt geregeld sponsors binnen.

 

 

 

 

Sanne Barbas

Steven van Dijk

Steven begon zijn carrière op V.O.C. toen hij een jaar of 7 was. Eerst met voetbal maar cricket volgde zeer spoedig. In beide sporten speelde hij in het eerste elftal. Met cricket werd hij zelfs landskampioen en was door zijn kwaliteit als fast bowler langere tijd vaste keuze van het Nederlands elftal. Op dit moment speelt hij beide sporten nog en is met grote regelmaat op VOC te vinden omdat ook zijn twee zoons er voetballen. Steven is accountmanager bij BMW Dubbelsteyn in Dordrecht.

 

 

 

 

Floyd Los

Merel Faasen

 

 

 

 

 

 

 

Merel Faasen

Met Merel heeft het bestuur van de businessclub gewerkt aan de broodnodige verjonging.  Met haar bescheiden leeftijd (geb. 1995) heeft zij toch al 15 jaar wortels in de vereniging. Merel heeft in verschillende commissies van V.O.C. haar stokje bijgedragen, waaronder in de barcommissie en momenteel nog steeds actief in de communicatie commissie. Ook is zij speler van V.O.C. Dames cricket. Merel zal haar bijdrages leveren in de digitalisering, het meten van klanttevredenheid, content en het verjongen van de businessclub zelf. 

Reacties zijn gesloten.