Bestuur


dennis@nieuwholland.nl
06 51 62 57 77

Dennis van den Broek

Dennis is al sinds zijn jeugd lid van V.O.C. Op dit moment nog actief in de Heerendivisie, op zondag en in het Veteranencricket. Met een sterke commissie om zich heen is de voorzittersrol een relatief gemakkelijke en hele leuke functie die hij al sinds 2008 bekleed. Dennis verzorgt meestal de inleidingen als spreekstalmeester op onze bijeenkomsten waarbij het lachen een vast ingrediënt is.

hans@joko.nl
06 39 83 67 88

Hans van der Kooij

Al meer dan 50 jaar lid van de vereniging is Hans op dit moment niet meer actief op de velden maar is dat vele jaren geweest met voetbal en cricket beiden op het hoogste niveau. U vindt zijn foto her en der in het clubhuis. Met weliswaar een iets ander kapsel. Zijn volwassen kinderen zijn nog actief en die volgt hij actief. Hans is al meerdere jaren betrokken bij de businessclub in het bestuur, maar ook als sponsor met zijn bedrijf JOKO fruit. Hans heeft in Frank Vijg een belangrijk contact om gastsprekers te bereiken. Hij is tevens het contact met de financiële administratie van de vereniging.

ingrid@lawet.nl
06 22 37 02 79

Ingrid Roeling

Haar zoon voetbalt op VOC en ze is actief geweest bij zijn elftal. Ingrid pakt alles aan wat tussen wal en schip dreigt te vallen en haalt geregeld sponsors binnen.

Maayke Raedts

Met drie voetballende zoons staat Maayke regelmatig op het veld en langs de lijn met een uitstapje naar de buren ( HCR) voor haar hockeyende dochter. Binnen het bestuur bemoeit Maayke zich vooral met de sponsoring in natura en eenmalige sponsoringen.


sanne@hollandmachinery.nl
06 55 18 21 42

Sanne Weeda

Sanne is sinds zijn 12e lid van VOC en voetbalt nog in de Heerendivisie op vrijdagavond. Zijn twee zoons voetballen nog even in de jeugd. Sanne probeert zijn voetbalkwaliteiten op de junioren over te brengen in de trainingen die hij geeft en verder is hij leider met het populaire motto “als je niet laat naar bed bent gegaan, dan speel je niet”.

Steven van Dijk

Steven begon zijn carrière op V.O.C. toen hij een jaar of 7 was. Eerst met voetbal maar cricket volgde zeer spoedig. In beide sporten speelde hij in het eerste elftal. Met cricket werd hij zelfs landskampioen en was door zijn kwaliteit als fast bowler langere tijd vaste keuze van het Nederlands elftal. Op dit moment speelt hij beide sporten nog en is met grote regelmaat op VOC te vinden omdat ook zijn twee zoons er voetballen. Steven is accountmanager bij BMW Dubbelsteyn in Dordrecht.

Bas Lensveld

Met Bas heeft het bestuur van de businessclub gewerkt aan de broodnodige verjonging.  Met zijn bescheiden leeftijd (geb. 1991) heeft hij toch al 20 jaar wortels in de vereniging. Hij heeft in de jeugd altijd de ambitie gehad om mee te komen in de hogere voetbalelftallen, maar sinds de overgang naar de senioren heeft hij dit laten varen. Momenteel is hij speler / coach van V.O.C. 7, en vaste kracht van V.O.C. Zaal 2. Bas zal zijn bijdrages leveren in de digitalisering van de benadering van onze sponsors, het meten van klanttevredenheid en het verjongen van de businessclub zelf. Allemaal aspecten waar hij in zijn dagelijks leven bij BMW Dubbelsteyn ook mee te maken heeft.

Reacties zijn gesloten.