Bestuur


dennis@nieuwholland.nl
06 51 62 57 77

Dennis van den Broek

Dennis is al sinds zijn jeugd lid van V.O.C. Op dit moment nog actief in de Heerendivisie, op zondag en in het Veteranencricket. Met een sterke commissie om zich heen is de voorzittersrol een relatief gemakkelijke en hele leuke functie die hij al sinds 2008 bekleed. Dennis verzorgt meestal de inleidingen als spreekstalmeester op onze bijeenkomsten waarbij het lachen een vast ingrediënt is.

hans@joko.nl
06 39 83 67 88

Hans van der Kooij

Al meer dan 50 jaar lid van de vereniging is Hans op dit moment niet meer actief op de velden maar is dat vele jaren geweest met voetbal en cricket beiden op het hoogste niveau. U vindt zijn foto her en der in het clubhuis. Met weliswaar een iets ander kapsel. Zijn volwassen kinderen zijn nog actief en die volgt hij actief. Hans is al meerdere jaren betrokken bij de businessclub in het bestuur, maar ook als sponsor met zijn bedrijf JOKO fruit. Hans heeft in Frank Vijg een belangrijk contact om gastsprekers te bereiken. Hij is tevens het contact met de financiële administratie van de vereniging.

ingrid@lawet.nl
06 22 37 02 79

Ingrid Roeling

Ingrid’s zoon heeft op VOC gevoetbald en ze is er zelf nooit meer weg gegaan. Sinds 2015 is ze aan de sponsorcommissie verbonden. De complete organisatie van alle evenementen inclusief aardigheidjes voor onze gastsprekers zijn veilig onder haar hoede.  Het spelersdiner, een enorme klus, heeft ze ieder jaar onder controle en de Pick up actie voor en door sponsors in coronatijd heeft ze volledig georganiseerd. Potentiële sponsors vallen als een blok voor haar aanstekelijke lach.

Steven van Dijk

Steven begon zijn carrière op V.O.C. toen hij een jaar of 7 was. Eerst met voetbal maar cricket volgde zeer spoedig. In beide sporten speelde hij in het eerste elftal. Met cricket werd hij zelfs landskampioen en was door zijn kwaliteit als fast bowler langere tijd vaste keuze van het Nederlands elftal. Op dit moment speelt hij beide sporten nog en is met grote regelmaat op VOC te vinden omdat ook zijn twee zoons er voetballen. Steven is accountmanager bij BMW Dubbelsteyn in Dordrecht.

Sanne Barbas

Als advocaat arbeidsrecht is Sanne verbonden aan BASE advocaten. Goedlachs en bij tijd en wijle niet vies van een drankje heeft Sanne zich zonder diepgaande VOC achtergrond bij de sponsorcommissie gevoegd. Met veel enthousiasme heeft ze de organisatie van een aantal trainingskampen onder zich gehad en is ze verantwoordelijk voor de préséance van de BC leden in het clubblad Vocaubulaire.

Wouter van der Loo

Wouter is naast student Technische Bestuurskunde aan de TU Delft speler in de voetbalselectie. In het tweede kwartaal van 2022 is Wouter aan de commissie toegevoegd om het danig ontbrekende talent bij de oudere commissiegenoten van IT toepassingen te compenseren. Wouter doet de uitnodigingen per mail en app, houdt aanmeldingen bij en zorgt dat berichten op de social media kanalen van V.O.C. terecht komen.

Reacties zijn gesloten.