De Beer

Autobedrijf de Beer werd in 1963 opgericht te Rotterdam Zuid. Al snel werd de Beer één van de vooraanstaande Fiat dealers van Rotterdam. Na een paar maal te zijn verhuisd zijn wij sinds 1997 gevestigd in Rotterdam Charlois. Vanuit deze locatie voeren wij naast het merk Fiat ook het prachtige merk Alfa Romeo. Door de jaren heen heeft Autobedrijf De Beer BV zich gespecialiseerd in het leveren van exclusieve nieuwe en jong gebruikte automobielen. Deze automobielen worden veelal op verzoek van onze clienten ingekocht. Maar vaak ook uit liefde voor deze bijzondere auto’s

Om aan deze steeds wissellende en toenemende vraag te kunnen voldoen hebben wij sinds januari 2011 een nieuwe showroom in gebruik genomen aan de Aploniastraat 8. Hier vindt u een geselecteerde collectie aan van exclusieve automobielen. In elk geval moet de auto uniek zijn om aan onze en uw wensen te voldoen.

Mocht de droom auto van uw keuze op dit moment niet beschikbaar zijn in onze collectie, dan gaan wij uiteraard met alle passie voor u op zoek, uiteraard in de door u gewenste configuratie.

Ons team van goed opgeleide verkopers maken graag tijd voor u vrij om onder het genot van een kopje koffie, u een goed en gedegen advies te geven over uw persoonlijke exclusieve droomautomobiel.

Wij wensen u veel kijkplezier op onze site en ontvangen u graag in onze showroom

Met vriendelijke groet, De Beer Exclusief

de beer exclusiefContactpersoon: Rene van Oosten
renevanoosten@autobedrijfdebeer.nl

Aploniastraat 8
3084 CC Rotterdam
T: 010-2934777
E: info@autobedrijfdebeer.nl
W: www.debeerexclusief.nl/

Reacties zijn gesloten.