Inno Dock Support

INNOVATIVE DOCK SOLUTIONS

Met meer dan 20 jaar praktijkervaring staat INNO DOCK SUPPORT garant voor slimmer onderhoud, en is de focus gericht op het verminderen van de non performance kosten, waardoor wachttijden en andere verstoringen van het proces zoveel mogelijk worden beperkt. We zijn meer dan geïnteresseerd om – bij voorkeur in samenspraak met onze relaties – te zoeken naar verbeteringen en brengen veel kennis in op het gebied van schok- en trillingdemping, hydrauliek, kunststoffen, staalstructuren en andere kritische slijtdelen. Wij hebben ervaren dat de meeste storingen in de systemen veelal op componentniveau te beïnvloeden zijn.
Ons netwerk van engineers staat garant voor praktische verbeteringen d.m.v. berekeningen en analyses. Deze mix van kennis blijkt een uitstekende basis om te komen tot een matrix tussen de kennis van de materie en de dagelijkse uitdagingen waar men op de terminals tegen aanloopt.

Om een totaalconcept tussen componenten en montage te kunnen aanbieden, heeft INNO DOCK SUPPORT tevens een alliantie met diverse contractors, welke beschikken over zeer bekwame vakmensen en geavanceerde machines.

Daarnaast is INNO DOCK SUPPORT distributeur van SF PORT EQ spreaders uit Zweden.

INNO DOCK SUPPORT supports you!

Contactpersoon: Jacques den Herder

Email: Jdh@innodocksupport.com

Website: http://www.innodocksupport.com

 

Reacties zijn gesloten.