Kalender

In de kalender op deze pagina vindt u het overzicht van de georganiseerde bijeenkomsten en evenementen die nog op de planning staan.

 • wo
  16
  mei
  2018
  02:00VOC Hazelaagweg 7

  Met gepaste trots kondigen wij de komst van een absolute Feyenoord held en de toekomstige trainer van Sparta aan. Op 16 mei zal Henk Fraser de hoofdgast zijn van onze businessclub. Onze huisgastheer Frank Vijg zal Henk Fraser deze avond interviewen. Fraser, dé enige trainer van Vitesse die in de afgelopen 125 jaar een prijs wist te pakken (KNVB Beker 2017), heeft vast een hoop mooie verhalen over zijn tijd als prof voetballer en nu als hoofdcoach van verschillende Eredivisie clubs.

   

   

  Graag nodigen wij u uit om deze avond met ons te beleven. We verwelkomen u graag met eventuele introducees op VOC rond 18:00u.

  U kunt hier klikken om aan te geven of u aanwezig bent.

 • wo
  27
  jun
  2018
  18:00VOC Hazelaagweg 7

   

  Op woensdag 27 juni hebben we Gert Jakobs weten te strikken voor onze businessclub bijeenkomst. In april zijn een aantal van ons al op pad geweest in het Limburgse heuvellandschap tijdens de Amstel Gold Race, in mei begint de Giro d'Italia en nie veel later zal ook de Tour de France van start gaan.

  We hebben Gert Jakobs vlak voor de start van de Tour de France uitgenodigd om ons tot in de puntjes uit te leggen, hoe gek je moet zijn om 21 etappes achter elkaar op een fiets te willen zitten .

  Heeft u al aangegeven of u komt? Dat door hier te klikken

 • za
  07
  jul
  2018
  VOC Hazelaagweg 7

  Op Zaterdag 7 juli staat weer de jaarlijkse John Kerstholtbokaal op de agenda. Traditie getrouw speelt ook dit jaar VOC 1 - tegen Sparta 1 met Henk Fraser al nieuwe trainer.

  Over de exacte invulling van deze avond en hoe u (VIP) kaarten kan verkrijgen volgt later meer.. 

 • vr
  31
  aug
  2018
  13:00Rhoon Golf Center

   

  Op vrijdag 31 augustus zal de businessclub samen met VOC Golfliehebbers de baan van Rhoon vullen!

   

  Vanaf 12:00u bent u van harte welkom op Rhoon Golf Center en zullen we om 13:00u starten met 18 holes Texas Scramble. Voor de minder fanatieke golfers is er een clinic geregeld. Uiteraard gaat deze gezellige dag gepaard met de nodige drankjes, hapjes en prijzen.

   

  Heeft u al aangegeven of u komt? U kunt dat doen, door hier te klikken

 • wo
  03
  okt
  2018
  19:00VOC Pavilion

  Het is ons gelukt Herman Brusselmans naar VOC te krijgen :

  De zelfbenoemde ‘Mooie Jonge Oppergod van de Vlaamse Letteren’ wordt op handen gedragen door vele bewonderaars van zijn absurdistische, (semi-)autobiografische en vooral humoristische boeken. Daarnaast wordt hij ook verguisd door vele literaire critici en opiniemakers. Brusselmans schrijft sinds de jaren tachtig minstens twee boeken per jaar: zijn oeuvre behelst inmiddels meer dan zeventig boeken.

  Met zijn lange haar, dat hij in 1986 laat groeien (deels om zijn vader ‘te kloten’, deels om te lijken op Led Zeppelin, deels om zichzelf af te schermen), is hij een graag geziene gast in de Vlaamse en Nederlandse media. Zijn verschijning op radio en tv staat garant voor een hoop lol, gefabuleer, boude uitspraken, provocatie en hilarische flauwekul. Je houdt van hem of je haat hem: er lijkt geen middenweg.

  Als voormalig belgisch neo-prof schuift Herman regelmatig aan bij de heren Genee, Van der Gijp en Derksen om zijn uitgesproken voetbalvisie te ventileren. Tevens is Herman een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door

 • wo
  12
  dec
  2018
  19:00VOC Pavilion

  Woensdagavond 12 december zal de nu al legendarische V.O.C. VOETBALKWIS plaatsvinden. Samengesteld door twee VOC-grootheden die gezamenlijk echt de voetbalwijsheid in pacht hebben, te weten Andre Hendriks en Frank Serraarens.

  Deze kwis zal gepresenteerd worden door FRANK VIJG met zijn inmiddels vaste sidekick  WILLEM VAN HANEGEM.

  Meer informatie...

Reacties zijn gesloten.