Lid worden

Het lidmaatschap van de BC staat open voor iedereen die een zakelijke instelling combineert met een warm hart voor V.O.C. Er komt natuurlijk ook wat voor terug, zoals de kans om met andere Businessclubleden over van alles van gedachten te wisselen, de deelname aan georganiseerd bijeenkomsten en evenementen. Hierbij kan gedacht worden aan clubavonden, het trainingskamp uitje met de voetbalselectie en evenementen zoals bijvoorbeeld de golfwedstrijd tegen de businessclub van Hockey Club Rotterdam en het fietsuitje met Michael Boogerd.

U kunt al voor €1250.- excl btw per jaar lid worden van de businessclub. We vragen verbintenis van minimaal drie jaar. Naast diverse uitingen en vermeldingen bent u circa zes keer per jaar te gast bij onze bijeenkomsten die door een aansprekende gast bijgewoond worden zie ook (BC evenementen/galerie). Onderstaand vindt u een opsomming van de zaken die u van de businessclub mag verwachten bij een basis lidmaatschap. Als u lid wilt worden, stuur dan een mail naar businessclub@voc-rotterdam.nl of bel met een van de bestuurders van de BC. Na aanmelding ontvangt u een overeenkomst ter ondertekening.

Een keer bijwonen
Als u een bijeenkomst wilt bijwonen om de sfeer te proeven, stuur dan een mail naar businessclub@voc-rotterdam.nl of bel met een van de bestuurders van de BC.

 

Reacties zijn gesloten.