Nieuwe Businessclub website aangeboden door Club on the Net en IanusWeb

De V.O.C. Businessclub website wordt u aangeboden door Club on the Net in samenwerking met IanusWeb. Club on the Net is al vele jaren actief betrokken bij V.O.C. en ziet in het produceren van deze website een uitgelezen mogelijkheid om ook de enthousiaste V.O.C. businesspartners nauwer met elkaar te verbinden. Zo krijgt elke organisatie ruimte om zich te profileren en kunnen businesspartners elkaar gemakkelijk terugvinden. Maar belangrijker nog is de nadruk die gelegd wordt op dat wat de partners samen doen onder de vlag van V.O.C., namelijk het bezoeken van de evenementen.

Club on the Net mikt met dit nieuwe platform op een positieve bijdrage aan het 'clubgevoel' en wenst de businessclub en alle partners prettige meetings met een sportief karakter.

Bent u ook toe aan een nieuwe website? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende intake. Wij geven advies en denken actief met u mee, want wij vergeten nooit: de website, dat bent ú! Wij snijden geen bochten af en leveren ongeacht de opdracht service en kwaliteit. Dit doen wij in de overtuiging dat uw organisatie alleen dan het beste geholpen is en u de website krijgt die u nodig heeft.

Pieter Woerdeman
Club on the Net

Club on the NetReacties zijn gesloten.