Ploum Rotterdam Law Firm

Ploum is niet zomaar een advocaten- en notariskantoor. Wij zijn duidelijk anders. En onze cliënten ervaren dat. We realiseren doelen met praktische oplossingen. Wij combineren onze vakkennis met praktijkervaring tot oplossingen die werken. Dat laatste kunnen we als geen ander. Het zit in ons DNA.

Verstand van zaken
Wij kennen de business van bedrijven en weten wat de prioriteiten zijn. Daar spelen we elke dag op in. Onze expertises liggen op die rechtsgebieden die voor u als onderneming relevant zijn. Zoals ondernemingsrechtarbeidsverhoudingen & medezeggenschap en contractenrecht. En specialisaties als bestuursrechteconomisch strafrechtintellectuele eigendomIT-recht en verzekeringsrecht & aansprakelijkheidsrecht . Wij combineren die expertises in een resultaatgerichte aanpak.

Onze waarden helpen ons hierbij. We communiceren open, met de belangen van onze cliënten in het vizier. We zijn bevlogen in het verschil dat we willen maken: het woord ‘plichtmatig’ kennen we niet. Daadkrachtig omdat we heldere adviezen geven en onze cliënten niet met dilemma’s achterlaten. En onze adviezen en oplossingen zijn scherpzinnig: passend bij de situatie, out-of-the box indien nodig. En in alles zijn we pragmatisch: we houden niet van theoretische verhandelingen, en zijn gebrand op praktische oplossingen.

Contactpersoon: Maurice Verhoeven

Blaak 28
3011 TA Rotterdam
Postbus 711
3000 AS Rotterdam
T: +31 (0)10 440 64 40
F: +31 (0)10 436 44 00

E: m.verhoeven@ploum.nl
W: www.ploum.nl

Reacties zijn gesloten.