Sponsoring

Basis lidmaatschap
U kunt al voor €1250.- excl btw per jaar lid worden van de businessclub. We vragen verbintenis van minimaal drie jaar. Naast diverse uitingen en vermeldingen bent u circa zes keer per jaar te gast bij onze bijeenkomsten die door een aansprekende gast bijgewoond worden zie ook (BC evenementen/galerij). Onderstaand vindt u een opsomming van de zaken die u van de businessclub mag verwachten bij een basis lidmaatschap. Als u lid wilt worden of eenmalig een bijeenkomst wilt bijwonen om de sfeer te proeven, stuur dan een mail naar sponsoring@v-o-c.nl of bel met een van de bestuurders van de BC. Na aanmelding ontvangt u een overeenkomst ter ondertekening.

Bij het lid worden van onze Businessclub bieden we ons standaardpakket aan. Bij afname van dit standaardpakket, waarbij u uw naamsbekendheid verhoogt, aan directe verkoop (promotie) kunt doen, en contact kunt maken met medesponsors en leden op bijeenkomsten met een speciaal tintje , wordt u automatisch lid van de AllRedBlack Businessclub van V.O.C.

Concreet bestaat het standaardpakket uit:

  • Een advertentie in het speciale magazine ‘Vocabulaire’
  • Vermelding met bedrijfsnaam, logo en bedrijfsintroductie op de homepage van de businessclubpagina van de website
  • Het recht op een dubbelzijdig reclamebord langs het hoofdcricket- of voetbalveld
  • De mogelijkheid 1x per jaar gebruik te maken van de accomodatie
  • Minimaal 6 bijeenkomsten met een speciaal tintje voor alle sponsors en genodigden

Uitgebreide sponsoring
Bovenop het baislidmaatschap zijn er mogelijkheden te over. We noemen er een paar maar staan open voor suggesties die passen bij uw doelen, ambities en ideeen. Dat kan zijn in de vorm van meer of andere uitingen zoals vermelding op koffiebekers, viltjes en een veld in de pannakooi. Ook kunt u besluiten uw naam te verbinden aan een groep mensen die bij u passen zoals de scheidsrechters, de Cricket Academy of trainers. Het kan zijn dat de genoemde items reeds een sponsor hebben gevonden maar we bedenken in dat geval graag samen alternatieven.

Hoofdsponsoring
Bij hoofdsponsoring behoort u in de bijdrage tot de hoogste categorie. Dat kan zich betrekken op seniorenvoetbal, veteranen, jeugd etc. en hetzelfde geldt voor cricket.
Als algemeen hoofdsponsor wordt u verbonden met de vereniging als geheel. ING is algemeen hoofdsponsor.tot en met seizoen 17-18.

Sponsoring in natura
Bij sponsoring in natura denken we aan materialen, machines, meubilair of diensten zoals onderhoud. Onderstaand treft u een lijst aan met zaken waar de vernigiging op dit moment behoefte aan heeft. Eigen initiatieven zijn ook zeer welkom. Per situatie wordt er beslist of deze manier van sponsoring al dan niet gecombineerd wordt met een basis lidmaatschap van de businessclub.

Op dit moment is V.O.C. op zoek naar de volgende items:

Item Prijsopbouw
20 voetballen per team 20 x EUR 15,=
Trainingsjassen leiders/trainers per team 5 x EUR 60,=
Videovolgsysteem incl. computer, Ipad en videocamera 1 x EUR 4000,=
Kleine verticuteermachine 1 x EUR 2000,=
Cricketsets (helm, handschoenen, greaves) 20 x EUR 100,=

Eenmalige/ad hoc sponsoring
Het kan voorkomen dat een persoon of bedrijf eenmalig een bijdrage wil geven aan een (niet) bepaald doel. Dat is zeer welkom en kan anoniem of gepaard met naamsbekendheid of een andere vorm van tegenprestatie van de vereniging.

Wij zijn in de gelegenheid u meer te bieden. Denk daarbij aan een andere invulling van adverteren, reclame richting de Doenkade of een sportdag voor uw personeel op ons complex. Wat dacht u van een cricketclinic in de zomer, waar u en uw klanten of medewerkers de gelegenheid krijgen nader kennis te maken met de “King of Sports”, gevolgd door een borrel in ons clubhuis?

Wij staan echter open voor uw wensen en zijn gaarne bereid hierover met u van gedachten te wisselen. E-mail naar sponsoring@v-o-c.nl om uw interesse direct te laten blijken.

Reacties zijn gesloten.