VOETBALKWIS 12 DECEMBER

Woensdagavond 12 december zal de nu al legendarische V.O.C. VOETBALKWIS plaatsvinden. Samengesteld door twee VOC’ers die gezamenlijk echt de voetbalwijsheid in pacht hebben, te weten Andre Hendriks en Frank Serraarens.

Deze kwis zal gepresenteerd worden door FRANK VIJG met zijn inmiddels vaste sidekick  WILLEM VAN HANEGEM.

Uiteraard zullen gebeurtenissen uit Willem’s carrière terug te vinden zijn in enkele vragen, maar de kwis is tevens opgedeeld met vragen over 4 periodes.
Te weten:

Periode 1970-1980
Periode 1980-1990

Periode 1990-2000
Periode 2000-2010

Geef u nu op met een kwispartner, u speelt samen met een collega, (ex)vriend, elftalgenoot, buurman of gewoon iemand die heel goed is in dit soort kwissen.
Vanzelfsprekend kunt u ook alleen meespelen, of wellicht op de avond zelf nog een partner uitkiezen.

Bij een kwis hoort een prijs, in dit geval een hele bijzondere: Een volledig onverzorgd weekend Dortmund! Wij regelen alleen twee kaarten voor een nader te bepalen thuiswedstrijd van Borussia Dortmund!

Geef U nu op!! Het enthousiasme is groot, dus reageer direct.

Om u in de stemming brengen alvast enkele voorbeeldvragen waar u al even mee aan de slag kunt (zonder eea te googlen, want daar krijgt u de 12e ook de gelegenheid niet voor)!

  1. Van welke huidige Europese topclub won Sparta in de jaargang 73/74 , twee keer ?
  2. Noem 5 spelers die Nederlands international zijn geworden, zonder ooit op het hoogste niveau in Nederland te hebben gespeeld.
  3. Noem 5 Italiaanse internationals wiens naam op een medeklinker eindigt.
  4. Wat is de naam van de speler op afbeelding hieronder, en wat is de naam van zijn vrouw ?

Reacties zijn gesloten.